Vanen tro holder Danske Hærhistoriske Museer Generalforsamling i forbindelse med forårets udviklingsseminar. I år bliver det på Oksbøl Kaserne den 10 – 11 marts.

Vi glæder os til at se så mange museer, foreninger og samlinger som muligt repræsenteret. Det er en fornøjelse, når den tid der er sat af til socialt samvær, netop kan bruges til at lære hinanden på tværs af organisationer bedre at kende. Der opstår mange samtaler, aftaler og diskussioner på sådan en aften og det bliver kun mere spændende og givtigt, når alle er med.

Husk at holde øje med mailbakken, så I bliver tilmeldt i tide. Og under alle omstændigheder kan man fornuftigvis sætte kryds i kalenderen!!

Et af de vigtige punkter på programmet i løbet af året bliver det kommende Åben Hede, hvor mange foreninger og samlinger deltager sammen med Forsvaret, der viser deres kampvogne og andet grej frem.

I løbet af det kommende år forventes mange arrangementer, som du vil kunne følge med i her. Der er allerede arrangeret vandreture ved Garderhøj Fortet og Military Days ved Panzermuesum East. Mere om det senere her på hjemmesiden.